Yoga

Stina Svejbæk
Yoga
Yoga har hjulpet mig i travle og stressede perioder, ved søvnbesvær, ømme kontorskuldre og jeg har i dag færre menstruationssmerter. Yogaen har samtidig givet mig kropsbevidsthed, smidighed, styrke og i det hele taget en større velvære og mere energi i hverdagen.
Stina Svejbæk
Hot Yoga Aaarhus
Hot Yoga
Oplev bikram hot yoga og mærk hvor meget varmen hjælper til at åbne op. Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslappe stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress og bedre energi.
Hot Yoga Aaarhus
Camilla Lund Smed
Yoga i skødstrup
Yoga er med til at styrke og smidiggøre kroppen, men det egentlige formål med yoga er at skabe ro i sindet. Derfor er der i undervisningen opmærksomhed på åndedrættet. Opmærksomheden på åndedrættet bruges som en bro til sindet ved at fokusere tankerne.
Yoga i skødstrup
Ashtanga Yoga Shala
Ashtanga Yoga Shala
At starte på yoga er en vidunderlig oplevelse, som kan være begyndelsen på en livslang rejse. På Ashtanga Yoga Shala tilbyder vi dig den bedste start på denne rejse med at give dig kyndig vejledning og et godt yogamiljø. Vi har over 12 års erfaring i at undervise begyndere og er klar over, at det at bygge et godt fundament er den vigtigste del af din yoga træning.
Ashtanga Yoga Shala
Yogaskolen i Aarhus
Undervisning
Yogaskolen i Aarhus er om en vidtforgrenet undervisningsvirksomhed, der drives af Laxmi og Gunnar Petersen. Den har siden 1975 bl.a. undervist i Aarhus i samarbejde med flere at byens store aftenskoler. Rammen for skolens aktiviteter, lokalerne, er organiseret som den selvejende institution Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i Århus, som siden 1983 har haft Gunnar som administrativ leder.
Yogaskolen i Aarhus
Huset Yoga
Yoga
Huset for Yoga og Spirituel Visdom
Ashtanga Yoga
God for din form og former
Hatha Yoga
Mere velvære og mindre stress
Vinyasa Yoga
Sved og smil på læben
Kinesiologi & Healing
Holistisk behandlingsmetode Reiki healing & engle healing
Zoneterapi
Access bars behandling og jordemodersamtale
Samtale-terapi
Huset for Yoga og Spirituel Visdom
Ashtanga Sadhana
Ashtanga Yoga / Massage
Ashtanga Yoga i Aarhus. Ashtanga Vinyasa Yoga er en dynamisk yogaform, hvor man bevæger sig ind og ud af forskellige yogastillinger (asanas) i en struktureret og fastlagt sekvens (serie). I ashtanga yogaen synkroniseres åndedræt og bevægelse i et flow (vinyasa), hvor hver enkelt bevægelse er koordineret i forhold til vejrtrækning og et bestemt fokuspunkt (drishti), som hjælper med at fastholde koncentrationen.
Ashtanga Yoga i Aarhus
Yoga Collective
Yogahold
Hos os er der plads til dig og din yogapraksis, hvad end du vil gå flere gange om ugen, eller bare en gang imellem. Vi tilbyder små yogahold på max. 18 elever. Det er en fordel både for dig, der er ny til yoga, og for dig, der allerede er øvet. Hos Yoga Collective er yoga mere end fysisk træning. Vi tror på, at yogaen kan være vejen til finde ro i en travl hverdag, blive bedre til at slippe tankestrømmen, og blive mere tilstede i kroppen og nuet. Det handler ikke kun om at blive stærkere, blive mere smidig eller lave en svær yogastilling. Alt det er bare en ekstra bonus. Derfor kan næsten alle også være med på vores hold. Vi udbyder undervisning i hatha yoga, yin yoga, blid yoga og vinyasa yoga.
Yoga Collective
Ashtanga Vinyasa Yoga Århus Tanja Sofie
Yoga
Ashtanga Yoga er vores primære yogaform – en dynamisk yoga, som alle kan lære... Du opbygger styrke, bedre kondition, udholdenhed og smidighed.
Ashtanga Vinyasa Yoga Århus
Risskov Yoga
Yogastudio
Risskov Yoga er et hyggeligt og intimt yogastudio i Risskov. Tanken bag er, at det skal være et sted, man har lyst til at komme, og hvor man kan komme, som man er. Intimitet, hjertelighed og hygge er det, der gør stedet for mig. Træning af krop, sind og ånd er det, vi tager os af i fællesskab. Hos Risskov Yoga er der både plads til fokuseret træning og et roligt og afslappet rum, hvor det er muligt at give helt slip og finde masser af nærvær og blødhed, som kan danne modpol til al den målrettethed og tempoet, vi oplever i hverdagen. Hvis det lyder som noget for dig, kan Risskov Yoga være stedet, hvor du får ny energi, får sammenhold med andre med samme interesse og hvor vi har det godt sammen.
Risskov Yoga
Mindful Yoga Aarhus
Underviser.
Mindful Yoga Aarhus er et personligt og intimt yoga-tilbud i Aarhus C. Jeg, Camilla Hvidbak, vil være din faste underviser. Jeg glæder mig til at støtte og guide dig på din Yoga-rejse. I Mindful Yoga Aarhus dyrker vi fællesskab og nærhed. Har du lyst til et alternativ til den anonyme yoga-oplevelse, du får i et fitnesscenter eller den praæstations-orientering, du kan opleve i et større yogastudio? Så kom og vær med
Mindful Yoga Aarhus