Sauna

Sauna & Infrarød Sauna:
Badeanstalten Spanien:
I Badeanstalten Spanien kan du vende ryggen til den hektiske hverdag og enten få pulsen op eller ned. Du har mulighed for at boltre dig i svømmehallens bassiner eller nyde lidt ekstra hverdagsvelvære i Grossererbadet alene eller sammen med dem du holder af.


Valentina:
En infrarød sauna har ingen ovn som en traditionel sauna, men bliver opvarmet med infrarøde stråler. Saunaen bliver ikke varmere end 45-50 grader, hvilket gør at det er muligt at sidde i saunaen meget længere end i en normal sauna.


Fjordens Wellness:
Fjordens Wellness lægger vægt på dig som person, din personlige skønhed og dit indre velvære. Der lægges et stort arbejde i at skabe individuelle behandlinger for hver kunde, så kunden oplever det bedst mulige resultat. Udover de individuelle specialbehandlinger tilbydes der en række forskellige standard behandlinger bl.a.: diverse voksbehandlinger, spa-behandlinger og ansigts-behandlinger, m.m.

Cocoon – Tropisk regn I behandlingen veksles der mellem tropisk regn og infrarød sauna der blødgører musklerne og hjælper til med at frigive affaldsstoffer fra vævet.


EasyFit i Løgten:
Hos EasyFit i Løgten kan alle vores medlemmer frit benytte centerets saunaer.
Sauna findes seperat i både dame og herre badeafdeling.

En sauna tur beroliger og afslapper trætte muskler efter en hård træning.
Varmen i saunaen medvirker til at afhjælpe spændinger og stress.

Vi afholder efter forespørgsel saunagus. Hør i receptionen hvornår.


Lübker Golf Resort:
Golfophold & Spaophold Ophold på en af Europas bedste golfbaner! Udlejning af luksusboliger eller lejligheder. Golf- og wellnessophold i absolut særklasse. Fantastiske attraktioner og familievenlige oplevelser i området.


Water & Wellness Randers:
Vi tilbyder bl.a. 50 m. bassin til konkurrencesvømmere og motionister, badelandsområde med Danmarks længste indendørs vandrutchebane, varmtvandsbassin til baby- og handicapsvømning, fitnessafdeling og wellnessafdeling med Danmarks største saunahave.


Badeanstalten Hostrupsgade:
Silkeborg er den eneste købstad i kongeriget Danmark med sin gamle badeanstalt og dampbad i drift, i dens oprindelige skikkelse både udvendigt og indvendigt. Badeanstalten i Hostrupsgade er således ikke kun en kulturhistorisk perle for Silkeborg, men for hele Danmark.